Waar ben je naar op zoek?

Op deze pagina helpen je op weg om de vraag te beantwoorden die je mogelijk over onderwijsontwerp en e-learning binnen het onderwijs op de FHML hebt.

Vind je je antwoord niet, neem dan contact op via:

id_elearning@maastrichtuniversity.nl

“Ik zoek een tool.”

Op onze speciale pagina met tools vind je een overzicht van allerlei (e-learning) tools die kunnen helpen bij het onderwijs of bij het studeren. Je vind hier ook verwijzingen naar toepassingen van deze tools binnen de FHML.

“Hoe kan ik (e-learning) tools in mijn blok toepassen?”

In de categorie  “best practices” vind je allerlei voorbeelden van het gebruik van (e-learning) tools binnen de FHML. Aarzel niet om met ons contact op te nemen als je er meer over wilt weten, of als je wilt dat we met je meedenken. In de categorie “achtergrond” vind je ook artikelen die je op weg kunnen helpen bij het inrichten van je blok.

“Ik wil hulp bij het ontwikkelen of aanpassen van mijn blok.”

De taakgroep onderwijsontwerp en e-learning kijkt samen met je naar wat je wilt en nodig hebt, kan gerichte adviezen geven en bij aanvang ook ondersteunen. We denken ook met je mee hoe ondersteuning op de lange termijn kan worden ingericht.

“Ik wil graag getrained worden in het gebruiken van e-learning.”

De taakgroep onderwijsontwerp en e-learning verzorgt in samenwerking met de taakgroep docent-professionalisering veschillende trainingen. Ook via de UB zijn er trainingsmogelijkheden. Neem daarvoor contact met ons op.

“ik wil meer weten over onderwijsontwerp en e-learning in het algemeen.”

Lees daarvoor onze artikelen in de categorie “achtergrond”, of neem met ons contact op via id_elearning@maastrichtuniversity.nl.